Trädfällning – för dig som tröttnat på äppelmos i Stockholm

Trädfällning i Stockholm är lösningen för dig som tröttnat på att drunkna i äpplen varje höst. Man måste faktiskt inte ha några fruktträd alls i sin trädgård.

För den som inte har några egna äppelträd kan detta låta som ett märkligt påstående. Men det är faktiskt så, att många som har fler än ett äppelträd i trädgården önskar att de inte hade det. Det blir helt enkelt alldeles för mycket äpplen för en enda person att ta hand om. Det finns gränser för hur mycket mos och must man kan göra.

Vissa påstår att det är helgerån att hugga ned uppvuxna fruktträd i en trädgård. Men varför ska någon annan bestämma över hur dina höstar ser ut? Om du inte är intresserad av att ta hand om äpplen, så ska du naturligtvis inte behöva göra det. Och om du vill slippa nyfikna äppelsugna rådjur i trädgården, så ska du självklart göra dig av med äppelträden.

Trädfällning – utförs helst av kunnig arborist

Det finns många arborister i Stockholm som är mer än villiga att hjälpa dig fälla dina träd. Det kan vara klokt att ta hjälp av en expert, eftersom trädfällning inte är den enklaste aktiviteten som finns. Till exempel behöver du hålla koll på var trädet landar någonstans. Lämpligen inte på grannens veranda.

En arborist kan dessutom hjälpa dig att forsla bort det nedhuggna trädet. För troligtvis vill du inte göra det själv heller, med tanke på att du redan har tröttnat på att ta hand om själva äpplena. Det sista du vill ta i är nog att släpa en massa grenar och stammar till tippens avdelning för trädgårdsavfall. Bäst att överlåta det till din arborist.

23 Jan 2023

VÄLKOMMEN TILL STORSTAN!

Tips om Stockholm är en guide för dig som är nyinflyttad i eller ska flytta till Stockholm. Vi bjuder på tips om allt från var du hittar samhällsservice till hur du navigerar dig fram på bostadsmarknaden, hittar de bästa uteställena och riktigt bra företag när du behöver hjälp av allt från hantverkare till frisörer.