Tjänster & Företag

TJÄNSTER & FÖRETAG I STOCKHOLM

Att hitta bra företag i Stockholm när du söker en viss produkt eller tjänst kan vara både lätt och svårt. Att hitta någon som erbjuder det som du söker går nog på en sekund, men att hitta någon som verkligen är duktig kan vara en större utmaning.

Utgå ifrån produkten

Söker du en butik som säljer en viss vara av ett visst märke så är Google förstås din bästa vän. Smarta företag märker ut sig på kartan och ser till att vara lätta att hitta till. Är det något som du kanske behöver fler gånger är det smart att välja ett företag i din närhet. De kanske inte är absolut billigast, men om du vill att butiken ska finnas kvar runt hörnet så är det smart att stötta den istället för att bege dig till de stora köpladorna i förorten.

Det spelar ingen roll om det är ett lokalt konditori, någon som reparerar cyklar eller en blomsteraffär. Handla där du bor så kommer du dessutom att lära känna nya trevliga människor.

Hitta hantverkare och hushållsnära tjänster

Att hitta bra hantverksföretag och företag som erbjuder hushållsnära tjänster är snäppet svårare. Det är många som startar företag inom städ och bygg för att de tror att de kan tjäna snabba pengar. Klart det går en stund, men det är bara de riktigt duktiga som överlever på den hårda Stockholmsmarknaden. Tips nummer ett är alltså att titta på om företaget är helt nytt eller om de har funnits ett tag.

Visst kan du prova på en ny aktör om det handlar om något enklare som fönsterputsning, men om du ska renovera badrummet eller köket så bör du se till att få in ordentliga referenser och en tydlig offert samt se efter att företaget har alla de certifieringar som krävs.

VÄLKOMMEN TILL STORSTAN!

Tips om Stockholm är en guide för dig som är nyinflyttad i eller ska flytta till Stockholm. Vi bjuder på tips om allt från var du hittar samhällsservice till hur du navigerar dig fram på bostadsmarknaden, hittar de bästa uteställena och riktigt bra företag när du behöver hjälp av allt från hantverkare till frisörer.