Paintball i Stockholm – en stressbefrielse

Om du inte vet vad du ska göra i huvudstaden – då erbjuder Stockholm ett gediget utbud av paintball. En utmärkt aktivitet som underlättar känslolivet.

Ibland kan man känna att man bara behöver skjuta av sig lite. Att aggression och känslor måste få utlopp någonstans då de inte längre går att hålla inne. Då är det en ganska dålig idé att ta ut det känslosvallet i form av meningslöst våld som drabbar någon oskyldig. En mycket bättre idé är att utnyttja paintball för ändamålet.

Det må låta mansgrisigt och löjligt. Men man kan faktiskt må väldigt mycket bättre av att gå loss med ett vapen. När det dessutom är något så harmlöst som färgpatroner kan det till och med vara ett mycket nyttigt sätt att kanalisera sina känslor på. Bättre det än i olagliga former, som sagt.

Paintball – en lagsport

Men allt som oftast handlar dock paintball om att det ska vara roligt. I regel jobbar man i lag mot ett gemensamt mål, vilket gör aktiviteten till en mycket lämplig teambuildingsövning. Men som sagt – det viktigaste är att ha roligt och få skjuta på sina polare så att de blir alldeles fläckiga av färg.

Det rekommenderas att du googlar på “Stockholm Paintball” för att se vad huvudstaden erbjuder i ämnet. Planerar ni att spela just i Stockholm kan ni kombinera aktiviteten med många andra saker om ni gör det till en heldag. Som till exempel att gå på Gröna Lund eller gå ut på Stureplan på kvällen.

19 Feb 2023

VÄLKOMMEN TILL STORSTAN!

Tips om Stockholm är en guide för dig som är nyinflyttad i eller ska flytta till Stockholm. Vi bjuder på tips om allt från var du hittar samhällsservice till hur du navigerar dig fram på bostadsmarknaden, hittar de bästa uteställena och riktigt bra företag när du behöver hjälp av allt från hantverkare till frisörer.