Målare i Stockholm med trapphusmålning som specialitet

Är ni en förening eller fastighetsägare som bestämt er för att måla om trapphuset? Anlita då en målare i Stockholm som är specialiserad på trapphusmålning.

Ett snyggt trapphus skapar både trygghet och trivsel. Hur ofta man behöver måla om trapphuset beror på slitage och hur många som använder det. Men det beror också på hur noga den tidigare målaren varit med underarbetet och i valet av färg. Ska ni måla om trapphuset så ska ni se till att anlita en målare som har trapphusmålning som sitt expertområde.

När man målar om ett trapphus är kulörerna viktiga. Är det en äldre fastighet väljer man oftast samma kulör som det var tidigare. Att bevara och vårda originalskicket är viktigt och höjer fastighetens värde. Viktigt är också valet av färg särskilt i ett lite äldre hus där det inte är ovanligt att trapphuset är målat med äggoljetempera.

En bra målare kommer på ett kostnadsfritt besök vid offertförfrågan

En trapphusmålning är ett större projekt och det lönar sig ofta att ta in offerter från flera olika målare. Men viktigt är att man försäkrar sig om att de har trapphusmålning som sitt specialområde. Allra bäst är om man också kan besöka en adress med ett trapphus som de renoverat tidigare.

En seriös målare kommer alltid på ett kostnadsfritt besök i samband med att man ber om en offert. Då har man också möjlighet att diskutera och ställa frågor. Ofta märker man då om målaren är kunnig och erfaren. Därför kan man också se besöket lite som en anställningsintervju.

5 Oct 2022

VÄLKOMMEN TILL STORSTAN!

Tips om Stockholm är en guide för dig som är nyinflyttad i eller ska flytta till Stockholm. Vi bjuder på tips om allt från var du hittar samhällsservice till hur du navigerar dig fram på bostadsmarknaden, hittar de bästa uteställena och riktigt bra företag när du behöver hjälp av allt från hantverkare till frisörer.