Målare färdigställde renovering i Stockholm

Så smidigt det är att gå till jobbet och sedan komma hem till ett nytapetserat rum. Det och mycket annat är möjligt när man hyr in en målare från Stockholm.

Huset de precis köpt hade varit perfekt. Det var helrenoverat och otroligt nog hade det varit som de ville ha det, vilket var ovanligt. Nyrenoverat låter bra men ofta innebär det att man vill göra om men inser att det inte är nödvändigt. Det var inte fallet för paret Sjögren men det fanns en sak de förra ägarna missat.

De tidigare ägarna hade renoverat själv. De var verkligen duktiga och hade gjort detta många gånger, men de hade missat innerdörrarna. De var inte målade vilket gjorde att färgen inte matchade de nya väggarna. Så här behövde de hyra in en målare för att ta bort något som var ett stort irritationsmoment.

Målare skapade harmoni

Det var inget stort jobb och skulle inte ta särskilt lång tid att göra, så de hade kontaktat en målare i Stockholm. Där hade de fått veta att det smidigaste sättet för dem att fräscha upp dörrarna var att lackera dem. Då blev jobbet snyggt och dörrarna kunde vara på plats mycket snart och fullända renoveringen.

De gillade förslaget och gav målaren ok på att sätta igång och inte långt därefter satt de på plats igen. Nu kändes det som om allt harmoniserade igen och de kunde landa i sitt nya hem. Fakturan förvånade och blev billigare än de trott på grund av rotavdraget som målerifirman lagt till.

5 Oct 2022

VÄLKOMMEN TILL STORSTAN!

Tips om Stockholm är en guide för dig som är nyinflyttad i eller ska flytta till Stockholm. Vi bjuder på tips om allt från var du hittar samhällsservice till hur du navigerar dig fram på bostadsmarknaden, hittar de bästa uteställena och riktigt bra företag när du behöver hjälp av allt från hantverkare till frisörer.