Anlita Stockholms mest erfarna firma när det gäller badrumsrenovering

Att renovera badrum själv kan stå en dyrt i längden om något går fel. Anlita istället en erfaren firma som kan fixa badrumsrenovering i Stockholm med omnejd.

Linus var på det stora hela nöjd med sin våning. Kanske hette det inte våning, men det kändes som ett bättre ord än “lya” som en kompis envisades med. Lägenhet var nog rätt ord, men det kändes oviktigt, han var nöjd med sin bostad i alla fall. Utom badrummet. Han trodde verkligen han skulle stå ut länge med det blåa kaklet à la slutet på nittiotalet.

Han kunde inte haft mer fel. Linus verkligen älskade den blåa nyansen på skjortorna han hade på jobbet. På badrumsväggen var den dock vidrig och kändes skrikig. Han funderade på en rejäl badrumsrenovering för att slippa se de fula kakelplattorna.

Badrumsrenovering i Stockholm av yrkeskunnig firma

In med ett badkar, ett dovt kakel i en svart nyans som drog mot en varmt brun färg. Lite snygga spotlights och ett nytt handfat skulle definitivt göra under för badrummet. Han hade även sett en råsnygg designerkran han ville ha.

Linus bestämde sig för att kontakta en firma som renoverade badrummet för att se vad de skulle kunna ge för en offert. Att göra jobbet själv var helt otänkbart. Han hade ju knappast certifikaten som krävdes för det jobbet. Det var bättre att låta en kompetent firma göra jobbet. Själv tänkte Linus själv däremot utnyttja ROT-avdraget på jobbet. Det skulle göra hela renoveringen lite mer ekonomiskt fördelaktig.

5 Mar 2023

VÄLKOMMEN TILL STORSTAN!

Tips om Stockholm är en guide för dig som är nyinflyttad i eller ska flytta till Stockholm. Vi bjuder på tips om allt från var du hittar samhällsservice till hur du navigerar dig fram på bostadsmarknaden, hittar de bästa uteställena och riktigt bra företag när du behöver hjälp av allt från hantverkare till frisörer.