Välj den mäklare i Vasastan som känner stadsdelen bäst

Dags att slå ner bopålarna på ett nytt ställe? Välj rätt mäklare när du ska sälja din bostadsrätt i Vasastan för en lyckad bostadsaffär. En engagerad mäklare vet hur det ska gå till.

Vasastaden är ett av Storstockholms allra mest attraktiva områden. Många bostäder byter ägare varje vecka och utbudet av kompetenta mäklare i Vasastan är stort. När du ska sälja din bostadsrätt så bör du välja en engagerad mäklare med stor lokalkännedom. I Vasastan väljer de flesta ett rörligt mäklararvode med en arvodestrappa. Det innebär att man betalar ett fast belopp upp till en viss summa. Om någon bjuder mer så får man betala mäklaren en rörlig del på det överskjutande beloppet. Att låta mäklaren jobba efter en trappstegsmodell är motiverande och gör att det skapas ett incitament att få ut maximalt av affären.

Låt en engagerad mäklare sälja bostadsrätten

Man kanske kan tro att det är enkelt att sälja en bostadsrätt i ett så populärt område som Vasastan. Och det stämmer säkert att det inte är så svår att sälja en bostad där. Men att få ut ett högt pris är inte alltid så enkelt som det låter. En duktig mäklare vet hur man marknadsför bostaden på bästa sätt. Det handlar om allt såsom styling, fotografering och prospekt. Räcker det med att exponera bostaden på Hemnet eller ska man även annonsera på andra ställen? En mäklare med stor lokalkännedom har en lista på potentiella köpare som kan kontaktas när det är dags på visning.

13 Dec 2021

VÄLKOMMEN TILL STORSTAN!

Tips om Stockholm är en guide för dig som är nyinflyttad i eller ska flytta till Stockholm. Vi bjuder på tips om allt från var du hittar samhällsservice till hur du navigerar dig fram på bostadsmarknaden, hittar de bästa uteställena och riktigt bra företag när du behöver hjälp av allt från hantverkare till frisörer.