Rena rör i Stockholm med relining

Den största fördelen med att göra relining av avloppsrör i Stockholm är att resultatet blir hela och rena rör utan att du behöver riva bort och byta ut dem.

Det är en fastighetsägares mardröm att avloppsrör börjar bli dåliga. Det börjar kanske med stopp i rören, dålig lukt eller att det börjar läcka. Har du inte gjort en rörinspektion på ett tag är det dags att göra det när problemen uppstår. Rörinspektion är enkelt att utföra med moderna metoder.

Företag som arbetar med relining eller rörinfodring som det också kallas, använder kameror som filmar inuti rören och ger en bra bild av hur det ser ut. Är där bara avlagringar på insidan går det att tvätta bort med högtryck och hett vatten. Är rören utslitna eller skadade behövs relining.

Det går att göra relining i både små och stora fastigheter i Stockholm

Relining är en modern lösning på ett gammalt problem. Tidigare var man tvungen att göra ett stambyte när avloppsrör började bli slitna. Med de moderna metoder och material som finns nu går det att laga rören på ett sätt som gör att de blir som nya.

När du anlitar ett företag som gör relining i Stockholm börjar de med att tvätta rent avloppsrörens insida med hett vatten. Därefter trycker man in en massa som lägger sig som ett skyddande hölje och fyller igen de sprickor eller håligheter som kan finnas. Resultatet blir att du får rena, starka avloppsrör som kommer att hålla länge.

15 Nov 2022

VÄLKOMMEN TILL STORSTAN!

Tips om Stockholm är en guide för dig som är nyinflyttad i eller ska flytta till Stockholm. Vi bjuder på tips om allt från var du hittar samhällsservice till hur du navigerar dig fram på bostadsmarknaden, hittar de bästa uteställena och riktigt bra företag när du behöver hjälp av allt från hantverkare till frisörer.