Ibland är det bäst med en rörmokare i Stockholm

Säger din partner att hen själv kan fixa rördragning vid installation av ny utrustning? Med lite list kan du få det gjort av en rörmokare i Stockholm istället.

Det finns de som med lite välvilja skulle kunna kallas klantiga klåpare. Alltså sådana personer som tror att de själva kan fixa det mesta som behövs i hemmet. Som att installera en värmepump till exempel. Men som i själva verket bara ställer till det, så att det blir en enda röra som kostar mer att reda ut än vad det hade gjort att anlita en fackman från början.

Det finns en anledning till att rörmokare har utbildning. Det som hen kan, kan man inte själv helt läsa sig till på nätet eller lära sig från en video på YouTube. Rörmokaren har erfarenhet som ingen gör-det-självare kan tävla med.

Med rörmokare blir det tryggt

Om du har en partner som säger att hen själv kan fixa installation av den där värmepumpen, eller själv installera ny blandare till köksvasken, eller själv installera den nya diskmaskinen, så gäller det att du är lite diplomatisk. Antyd för all del inte att du inte tror på din partners förmågor.

Istället kan du säga att hen förtjänar att ta det lite lugnt på ledig tid. Det är så mycket ändå som hen har att fixa med. Och ni har ju faktiskt råd att anlita en rörmokare i Stockholm till att göra jobbet. Med lite list får du nog in hen på rätt spår.

14 Nov 2022

VÄLKOMMEN TILL STORSTAN!

Tips om Stockholm är en guide för dig som är nyinflyttad i eller ska flytta till Stockholm. Vi bjuder på tips om allt från var du hittar samhällsservice till hur du navigerar dig fram på bostadsmarknaden, hittar de bästa uteställena och riktigt bra företag när du behöver hjälp av allt från hantverkare till frisörer.