Golvslipning lyfter intrycket av din lägenhet i Stockholm

Golvslipning i Stockholm kan vara det som ställer hela din lägenhetsaffär på ända. Kanske så mycket att du tycker det är värt att vänta lite med att sälja.

Ett golv som tappat sin glans och blivit repat och slitet kan sänka helhetsintrycket av din lägenhet. Detta är något du behöver ta särskild hänsyn till inför en lägenhetsvisning för försäljning. I dag är bostadsmarknaden i ett pressat läge, och du som säljer behöver kunna visa upp din lägenhet på allra bästa sätt.

Du kan visserligen dölja en del golvskador genom en matta. Men inget säljer lägenheter bättre än ett snyggt, glänsande trägolv. Så vad gör du? Lägger du nytt golv i lägenheten? Det är ju både krångligt, dyrt och tidskrävande? Som tur är finns det en mycket smidigare lösning, som kan ge i princip samma fina resultat: golvslipning.

Golvslipning kan få lägenheten att kännas som ny

Att anlita en firma som utför golvslipning i Stockholm kan vara det som räddar din försäljning, särskilt när du ska sälja i en dålig ekonomi. Fråga din mäklare om hur mycket ett snyggt golv kan göra för slutpriset och antal budgivare som deltar. Ett blankt trägolv kan faktiskt vara helt oemotståndligt.

Faktiskt kan det där slipade golvet vara det som gör att du inte ens vill sälja lägenheten längre. Så mycket kan ett fint golv göra för känslan i en lägenhet, att du väljer att ge lägenheten en chans till. Och då kan du faktiskt ha en ännu större förtjänst på horisonten – för om du väntar med att sälja kan ekonomin ha hämtat sig igen. Och bostadspriserna återgått till det normala.

4 Nov 2022

VÄLKOMMEN TILL STORSTAN!

Tips om Stockholm är en guide för dig som är nyinflyttad i eller ska flytta till Stockholm. Vi bjuder på tips om allt från var du hittar samhällsservice till hur du navigerar dig fram på bostadsmarknaden, hittar de bästa uteställena och riktigt bra företag när du behöver hjälp av allt från hantverkare till frisörer.