Att hyra buss för att lämna Stockholm

Om man är några stycken som vill åka på tur från Stockholm så kan det vara smart att hyra buss. Då kan man lägga upp trippen och stoppen precis som man vill.

Stockholm är en trevlig stad. En riktig pärla vid Mälarens strand. Det finns mycket att se och är alltid mycket på gång. För den som kommer dit från landsbygden kan det nästan bli lite övermäktigt. Vart man än vänder sig är det fullt med folk och massor av saker som händer.

Fast det kan faktiskt vara en helt annan sak för de som är fastboende i Stockholm. Man tröttnar på utbudet och alla människor överallt. Då kan det vara riktigt skönt att ge sig iväg för en dag eller två – att lämna stadsbruset bakom sig.

Hyra buss istället för att åka tåg

Naturligtvis finns det alla möjliga sätt att lämna Stockholm, med tåg, regionalbuss eller till och med med flyg. Men ibland kan det faktiskt vara ett riktigt bra alternativ att boka en bussresa i Stockholm. Alltså en buss som man har alldeles för sig själv, tillsammans med de man reser med förstås. En hel buss för en enda människa är ju lite onödigt.

Men är man ett någorlunda stort antal människor som vill åka iväg tillsammans så är det smart att boka en egen buss. Då kan trippen läggas upp precis som man vill, inklusive stoppen på vägen. Och den som vill kan kanske unna sig en öl eller ett glas vin till lunchen.

9 Jan 2023

VÄLKOMMEN TILL STORSTAN!

Tips om Stockholm är en guide för dig som är nyinflyttad i eller ska flytta till Stockholm. Vi bjuder på tips om allt från var du hittar samhällsservice till hur du navigerar dig fram på bostadsmarknaden, hittar de bästa uteställena och riktigt bra företag när du behöver hjälp av allt från hantverkare till frisörer.